NOVA VICTÒRIA PEL PREBENJAMI DE L’ESCOLA

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP………Prebenjamí……………

 

Hora i Data: 12:00h de ……7/04/2018

Equips:  …..C. F. Montblanc 3-1 Vila-Seca

Camp:Mpal. …….montblanc

Jugadors Convocats: Jordi Foguet, Sergi Albacete, Marcos Gris, Leyre Guardia, Roger Bel, Raúl Muriana, Joan Grimau, Alejandro Gomez, Soufiane.

Entrenador/s i Delegat:Ramon Solanes i Jordi Foguet

 

 

Descripció del partit:

 

El passat dissabte es va disputar al municipal Josep Gomis el partit corresponent a la vint-i-unena jornada de lliga. Partit en que els de la conca vam sortir endollats. L’altre equip també. A la primera part, l’equip va sortir amb bones combinacions i amb oportunitats clares d’arribar a porteria rival. L’altre equip es va saber defensar molt bé. Gràcies a això, no vam poder fer cap gol.

 

A la segona part vam seguir igual, i al minut 11, Sergi va posar el 1-0 al marcador. Aquí va reaccionar l’equip rival i els locals ens vam relaxar una mica, cosa que va provocar que al minut 13 ens empatessin el partit.

 

A la tercera part, l’equip va activar-se una mica més. Grans combinacions, moltes arribades, però faltava un punt d’encert. Fins que vam marcar el 2-1 al marcador, obra de Jordi en una gran internada en banda. Aquí l’equip va espavilar i no va parar de tenir ocasions però sense èxit. Fins que a l’últim minut, Raúl va engaltar una pilota des de fora l’àrea que va acabar en gol. 3-1.

 

A la quarta part vam seguir igual, però sense canvis en el marcador. Resultat final 3-1, ens mereixíem més, però moltes Felicitats a tots, del primer a l’últim! A seguir treballant!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *