BONA ACTITUD DE L’ALEVI “LOTZ” PERÒ DERROTA

 

 

CRONICA DE L’EQUIP : Aleví “LOTZ CUTTING”

DATA : 14-04-2018

Equips:  La Selva del Camp – Aleví “A” CF Montblanc

JUGADORS CONVOCATS:

Alan Renalias, Francesc Cuadrat, Aarón Cos, Wassim Abba, Arnau José, Marçal Benet, Jordi Albacete, Aitor Martinez, Fedi Belkhader, Unai Garcia, Gerard Mateu, Biel Fernández.

 GOLS : La Selva del Camp 5 – 2 CF Montblanc

 GOLS CF MONTBLANC:

 Fedi Belkhader (1), Jordi Albacete(1).

 CRÒNICA:

 El passat dissabte l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el partit de Lliga contra la Selva del Camp. Després de diversos dies sense jugar, els montblanquins afrontaven el partit amb ganes de treure un resultat positiu.

 El partit va començar molt bé per part dels de la Conca, ja que van prendre totalment la iniciativa del joc i amb molt bones combinacions van generar ocasions de gol molt clares. Tot i així, només se’n materialitzar una en gol, a càrrec de Fedi després d’una bona combinació col·lectiva. Els montblanquins van pagar cara la falta d’encert, ja que els locals van empatar després d’un contra atac just abans de finalitzar el primer període. Acabaria doncs am 1-1 al marcador.

 En la segona part, la dinàmica seria similar, tot i que els de l’Escola gaudint de les ocasions més clares del partit, no sentenciarien i veurien com la Selva es posaria per davant del marcador 3-1. A la tercera part els montblanquins retallarien les distàncies amb un gol de Jordi Albacete, tot i que el partit finalment acabaria amb un resultat final de 5-2 al marcador.

Resultat que no reflecteix ni molt menys el que va ser realment el partit. Cal aprendre dels errors defensius que es paguen molt cars i ser més contundents de cara a porteria. Per ocasions, i clares, es podria haver fet fins a una desena de gols. La pilota finalment no va entrar, però almenys l’actitud de l’equip va ser força bona. Cal seguir endavant i treballar ben dur per acabar bé la temporada. Ànims i molta sort!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *