DESPRES DE SIS JORNADES, VICTÒRIA ALTRE COP DEL JUVENIL

 

15/4///2018

La Salle de Reus vs CFMontblanc 6

 

Titulars: Pere Ermengol,Guifre, Ermengol,Manel, Oriol, Folch,Anton,Moya,Eric, Biel ,Alex

Suplents:Sans, Esteve

Entrenadors i Delegat: Dani Martin i Salva Blanco

 

Despres de 6 jornades el juvenil montblanqui tornava a guanyar un partit, i ho acomseguia amb nombroses baixes. La victoria seria davant de l’ultim classificat La Salle Reus. Els montblanquins plantejarien un partit defensiu  on esperarien en camp propi i despres fer possesions  llargues per aixi evitar el desgast. Es veurien molt gols i el primer seria de Eric aprofitan una passada de Moya a l’esquena de la defensa , sis minuts despres en un altre de Moya a l’espai Biel feia el 0-2. L’alegria durava poc perque al minut 25 els locals en un error defensiu feien el 1-2. En el minut 40 una internada desde el lateral de Guifre feia el 1-3 amb un xut desde la frontal. Abans de finalitzar la primera part el locals feien 2-3 en un altre error defensiu montblanqui.

 

A la represa els montblanquins aprofitarien que els locals es trencarien i delxarien molta espais darrera per fer 4 gols mes. El primer seria el doblet de Guifre que una centrada seva desde la banda entrava pel segon gol en sorpresa per tots. El 2-5 seria obra de Alex en un contra un amb el porter , i el 2-6 tancaria el marcador amb un gol de  Moya definint un passe de la mort dins l’area.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *