GRAN EVOLUCIO DE L’ALEVI «BLAVISMEC»

CRÒNICA DE L’EQUIP ALEVÍ ‘C’

 

Hora i Data: 11:45 de  21/4/2018

Equips: U.E. Montblanc Vs Escola Futbol Valls

Camp:Municipal De Montblanc

Jugadors Convocats: Genís, Edu, Marc, Carles, Marcel, Robert, Joan, Nil i Leo

Entrenador/s i Delegat:Manel, Jose

 Descripció del partit:

 Aquest dimarts l’Aleví ‘C’ va rebre la visita de l’Escola de Futbol Valls. Partit avançat de la següent jornada de lliga. El partit va començar molt igualat i ambdós equips creaven ocasions de gol. Al minut 8 una pasada en llarg de Genís a Carles feia que es plantés sol davant del porter i fes pujar el 1 a 0 al marcador. Amb aquest resultat s’arribava al final del primer quart. Al segon quart l’equip visitant  va sortir a per totes i va tancar als locals al seu camp. El alevins van defensar el resultat d’una forma brillant i el resultat no es va moure. Al tercer quart una falta a la frontal de l’àrea executada per Joan al segon pal la rematava d’una forma acrobàtica Carles per deixar-li als peus de Leo, que només va tenir que empényer la pilota. A l’últim quart els vallencs van fer pujar el 2 a1 al marcador quan encara quedàven 8’de joc. Durant aquest temps i durant tot el partit Genís va fer un recital de parades, una darrera l’altra i feia que el resultat no es mogués. Victòria de l’Alevi que confirmen així la seva gran evolució i millora. Felicitats nois, heu fet una gran feina!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *