NOVA VICTÒRIA PER L’ALEVÍ «BLAVISMEC»

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP ALEVÍ ‘BLAVISMEC’

 

Hora i Data: 12:00h de  14/04/2018

Equips: Turó VsU.E. Montblanc

Camp:Municipal de Montblanc

Jugadors Convocats: Genís, Joan, Carles, Biel, Djamil, Nil, Marcel, Edu i Leo

Entrenador/s i Delegat:Manel, Jose

 Descripció del partit:

 Aquest dissabte l’Aleví »C» es desplaçava al camp del Turó per disputar la seva respectiva jornada de lliga. El parrtit va començar força bé per als montblanquins ja que al minut 9’ el Turó es feia un gol en propia porta. A partir d’aquí els nostres Alevins es van relaxar i van encaixar dos gols fent pujar el 2 a 1. Amb aquest resultat s’arribava al final del primer quart. Al segon quart el Turó va continuar dominant davant el conformisme dels montblanquins. Tot i així el marcador no es va moure. A la represa el Montblanquins van sortir enxufats i a practicar el seu futbol i fruit d’això van fer fins a tres gols establint el 2 a 4 al final del tercer quart. Carles, Edu i Marc van ser els autors dels gols. A l’últim quart l’aleví torna a sortir relaxat i rep dos gols en dos minuts. Empat a 4 al marcador. Els nostres jugadors es tornen a ficar a fer un bon futbol i fruit d’una jugada molt ben elaborada entre Biel, Carles i Edu feian pujar el definitiu 4 a 5 al marcador. Edu en va ser l’autor. Una altra victòria per als nostres alevins que porten una trajectòria immillorable en aquesta segona volta. A continuar així equip!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *