PARTIDÀS DELS VETERANS CONTRA L’ALCOVER

PARTIDAS AL JOSEP GOMIS CONTRA L’ALCOVER

Per primera vegada aquesta temporada , l’equip de veterans Montblanquí encadena tresvictòries consecutives ,fet que encara te mes mèrit si es te en compte el rival , en aquest cas, l’equip de veterans d’Alcover, que arribava a disputar aquest partit al capdavant de la classificació del grup B. També es important poder disposar de 17 jugadors, cosa que permet fer rotacions i tindre moltes mes variants tàctiques per disputar aquest complicat partit contra un dels rivals mes forts de la competició.

El partit comença be , ja que al minut 5 Pitu amb un golas , inaugura el marcador i tres minuts mes tard ,en ple domini de la situació, Ramis fa el segon i això dona una tranquil·litat que d’alguna maneraallibera el potencial que te aquest equip i que s’havia vist amb comptagotes en el que portem de temporada. L’equip visitant es veu sorprès pel joc local i no troba el camí per revertir la situació ,es mes ,Salinas que no feia massa que era al camp ,aconsegueix el tercer. El partit hauria estatdefinitivament sentenciat si a poc d’acabar aquesta primera meitat l’arbit no anul·la un gol del totlegal en una gran jugada col·lectiva.

Tot i el resultat l’equip sap que la reacció de l’Alcover no es farà esperar amb tota una segona meitat per disputar. No encaixar un gol al primers minuts es clau per no variar la dinàmica del partit. S’aguanta be però al quart d’hora arriba el primer dels de l’Alt Camp i nomes tres minuts mes tard mitjançant un penal el segon , això esperona a uns jugadors que estan acostumats a dominar lasituació i un partit plàcid pels nostres s’ha complicat. D’aquí fins al final qualsevol cosa pot passar,tant pot arribar el quart dels montblanquins com el gol de l’empat dels d’Alcover. Per sort i ambpatiment final el marcador ja no es mou i els tres punts es tornen a quedar a la vila ducal.

En definitiva bon partit en línies generals dels nostres, que sembla que per fi han agafat el fil a la lliga i que es reafirmen com un equip a tindre en compte a partir d’ara.

El pròxim partit serà dema dissabte al sempre complicat camp de l’Unio Astorga que a mes es unrival directe a la classificació.

VETERANS C.F MONTBLANC………………….3
VETERANS ALCOVER………………………………….2
VAN JUGAR :LLORT , ALBACETE , M.ANGEL , TAMUDO , GIO , PITU , PAU , IGNASI , SAMU ,DIEGO I RAMIS.
TAMBE: OSCAR , DAVID , JORDI , BOIX , PIRI I SALINAS.
GOLS :PITU,RAMIS,SALINAS

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *