QUARTA VICTÒRIA CONSECUTIVA DELS VETERANS

 

ELS VETERANS ACONSEGUEIXEN LA 4arta VICTORIA CONSECUTIVA ALCAMP DE L’ASTORGA.

Els Montblanquins es presenten a jugar aquest partit a Reus contra un rival directe a la classificació sense cap mena de pressió i amb les idees ben clares tal com a sigut en les darrers partits en que els nostres han tingut continuïtat en el joc sent competitius en tot moment i sobretot creient en la victòria final.

De bon començament ja es veu la superioritat dels nostres ,es comencen a trenar jugades i a crear perill amb un parell de clares ocasions de gol. No es fins al minut 15 que Samu aconsegueix obrir la llauna , poc després en ple domini es Pitu qui aconsegueix el segon.Amb aquest parcial s’arriba al descans però amb l’idea clara de que queda tota una segonameitat i que encara pot passar de tot.

El partit es trenca una mica i no esta tan controlat com a la primera part , tot i així no esveu un domini clar dels de Reus , fins que l’arbit s’inventa un penal aproximadament al minut25 que finalment es transformat en gol i que dona vida a uns jugadors de l’Astorga quetenen el partit allà on a ells els i agrada . Poc temps per acabar ,marcador ajustat i jugant a casa. Tot es un miratge ja que 5 minuts mes tard els Montblanquins mitjançant Ramis fiquen les coses al seu lloc i fan el tercer que sentencia definitivament el matx.

En definitiva partit molt serio i complert dels nostres que d’aquesta manera aconsegueixenla quarta victòria consecutiva que els permet consolidar-se a la part mitja de la classificació i potser el mes important a nivell de grup consolidar un equip amb un gran potencial si segueix fent les coses com en els darrers partits.

Ara toca jugar contra un rival que esta sent la sorpresa del grup i que ja va donar un repàs als nostres en el partit de la primera volta , el Torreforta , això serà diumenge al Josep Gomis a les 12 del migdia.

VETERANS UNIO ASTORGA……………………………1 VETERANS C.F MONTBLANC……………………………3

VAN JUGAR : LLORT , DAVID , FARRAN , BOIX , ALBACETE , GIO , IGNASI , SAMU , PITU ,DIEGO I RAMIS.
TAMBE: JAVI ROMERO , JORDI , PEKE I TISO.
GOLS : SAMU , PITU , RAMIS.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *