SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA DEL JUVENIL

 

26/4/2018

CFMontblanc 2 vs Santes Creus 1

 

Titulars: Pere Ermengol,Esteve, Ermengol,Manel, Oriol, Folch,Anton,Moya,Eric, Biel ,Unai

Suplents:Sans,Alex, Guillem, Guifre, Paris Dani

Entrenadors i Delegat: Dani Martin i Salva Blanco

 

Segona victoria consecutiva del Juvenil montblanqui en el partit jugat entre setmana per motius de la setmana medieval. Els primers minuts van ser de tanteig on cap dels dos equips va crear perill, pero en el pas dels minuts els locals anirian tancansen darrera mentres els visitants tenien la posesio de pilota pero sense crear gaire perill. Els nois de Dani i Salva volien fer mal a la contra i quan semblava que arribaria el gol en una jugada mal defensada pels locals el Santes Creus faria el 0-1.

El 0-1 va donar pas a la segona part on els locals van sortir en busca del partit. Els montblanquins tindrien nombroses ocasions gracies a que tindrien la major part de la posesio, pero el gol arribaria en una jugada aillada on Eric en una disputa amb el defensa li robaria la pilota i es planteria davant del porter per fer el 1-1. Els minuts passaven i les ocasions dels nois de vermell no entraven fins que a falta de 15 minuts del final un passe de Moya a l’espai deixava sol a Eric per fer el 2-1. En els ultims minuts els visitants intentaven empatar el partit amb pilotes llargues pero la defensa estaria molt segura per defensar el 2-1.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *