TRES PUNTS MOLT TREBALLATS DELS VETERANS

TRES PUNTS MOLTS TREBALLATS CONTRA EL TORREFORTA AL JOSEP GOMIS DELS VETERANS MONTBLANQUINS

Molt pocs podien pensar veient la trajectòria de l’equip en la primera volta que en aquestes alçades de competició i  quan nomes queden 5 partits per disputar, els veterans portarien 5 partits consecutius sense perdre i el mes important, amb un joc que convenç a tothom amb les idees ben clares del que es te de fer en cada moment a mes de jugar com un equip.

El rival d’aquest diumenge ja va donar un bon repàs als nostres en el partit de la primera volta, però potser i així s’està demostrant que aquest es un esport de dinàmiques, i potser llavors els montblanquins estaven en el pitjor moment de la temporada.

El resultat final ja demostra el que a sigut el partit ,molt igualat en tots els aspectes i potser en els moments claus s’ha sigut mes efectiu que el rival. L’exemple clar d’això es que sent un partit igualat, al minut 26, s’assenyala un penal en contra que Llort aconsegueix aturar i poc desprès els de la conca en una errada clara del porter visitant l’aprofita Ramis per marcar . S’arriba al descans amb aquest mínim avantatge.

La segona meitat es potser encara mes igualada que la primera i com es normal els del Tarragonès apreten per poder aconseguir l’empat. Un fet diferencial respecte a altres partits es la solides defensiva demostrada per tot l’equip que dona una seguretat que permet construir jugades des el darrera i així crear moltes jugades de perill.  De totes formes falta fer el segon perquè en qualsevol jugada aïllada o qualsevol errada pot arribar el gol que fiqui dins del matx als del Torre forta. Els minuts van passant i sense un patiment excessiu s’aconsegueix com ja hem dit abans la cinquena victòria consecutiva.

Ara els nostres estan en la zona mitja de la classificació , i amb la moral pels núvols i aquest fet els a de permetre jugar amb confiança, independentment del resultat que pot ser millor o pitjor.

No hi ha rival fàcil com ja s’ha demostrat durant tota la lliga i segurament diumenge tindrem una proba evident d’això al sempre complicat camp del Vilavella.

 

 

VETERANS C.F MONTBLANC…………………………………1

VETERANS TORREFORTA…………………………………………..0

 

VAN JUGAR :LLORT, ALBACETE , FERRAN , JORDI , BOIX , SAMU ,IGNASI , PITU, PIRI , RAMIS , SALINAS.

TAMBE:JORDI ROMERO, JAVI ROMER,PEKE I M.ANGEL.

GOLS :RAMIS.

 

 

 

 

 

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *