BON PARTIT I VICTÒRIA DE L’INFANTIL «AIRESSA RACING»

 

CRÒNICA DE L’EQUIP INFANTIL

 

DATA                                                                                                                                             12-05-18

Equips: C.F. Montblanc 5 – Mas Iglesias 2

Jugadors Convocats: Seraj, Nil, Èric, Oriol, Roger, Sergi, Aleix, Joel Hernández, Álex, Albert, Joel Roca, Guillem i Mauri

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Arnau Domínguez i Oriol Blavi

 

 

Descripció del partit:

 

L’equip infantil va rebre el passat dissabte la visita del Mas Iglesias. Els montblanquins que venien de perdre al camp del Falset, volien refer-se amb una victòria i més a casa.

 

El partit va començar amb el Montblanc volent la pilota i l’equip visitant buscant les pilotes llargues a l’esquena de la defensa. Els montblanquins van jugar massa a la zona de mig camp i no generaven perill a la porteria contrària, fet que dificultava les ocasions de gol. Els minuts anaven passant i el marcador no es movia, arribant amb empat 0-0 al final de la primera part.

 

La segona part va ser diferent, ja que el Montblanc va canviar el joc i va començar a aprofitar les bandes, generant així moltes ocasions de perill. Al cap de quinze minuts, el Montblanc es va avançar amb gols d’Albert i Aleix, però en cinc minuts els visitants van marcar i van col·locar el 2-1. Això va fer que els montblanquins reaccionessin i en tres jugades marquessin tres gols més, marcats per Aleix, Albert i Álex. Aquests gols van arribar a partir de bones jugades per banda i amb passades a l’àrea per acabar en gol. Ja als últims minuts, els visitants van marcar l’últim gol i van establir el definitiu 5-2 a favor del Montblanc.

 

El partit va tenir dues parts, la primera on el Montblanc no va generar un bon joc i una segona part on es van aprofitar les bandes i va ser quan és va crear tot el perill que porta l’equip en atac. Ara toca seguir treballant, ja que venen dos partits, un partit ajornat amb les Borges del Camp i el desplaçament dissabte que ve a la Pastoreta. Felicitats nois, a continuar treballant!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *