DERROTA AL SEMPRE DIFICIL CAMP DEL PARE MANYANET

 

CRÒNICA DE L’EQUIP INFANTIL

 

DATA                                                                                                                                             06-05-18

Equips: Pare Manyanet 4 – C.F. Montblanc 0

Jugadors Convocats: Seraj, Nil, Èric, Oriol, Roger, Thierno, Wassim, Aleix, Joel Hernández, Álex, Albert, Joel Roca, Issif, i Mauri

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Bolivar Andrés

 

 

Descripció del partit:

 

Després de dues setmanes sense jugar, l’equip infantil es va desplaçar diumenge al camp del Pare Manyanet. Els montblanquins esperaven amb ganes aquest partit i volien realitzar un bon partit.

 

El partit va estar marcat per la dimensió del camp, ja que al ser petit va dificultar el joc als montblanquins. Els primers minuts de partit el Montblanc va sortir amb iniciativa, volent la pilota i intentant jugar, però la pressió de l’equip local va ser molt elevada i va dificultar que arribessin les ocasions. Al minut quinze, una jugada amb sort pels local va acabar amb l’1-0. Abans de finalitzar la part, el Montblanc va poder empatar en tres jugades molt clares però no va haver-hi sort.

 

Ja a la segona part, el Montblanc va quedar marcat pel segon gol, on una errada defensiva va servir perquè els locals marquessin el 2-0. Aquest gol va deixar tocat a l’equip, que tot i intentar-ho en algunes jugades puntuals, no va poder agafar el ritme del partit. Ja en els últims minuts, l’equip es va quedar amb un home menys per dues grogues i va ser quan l’equip local ho va aprofitar per fer dos gols més.

 

L’equip va notar molt aquestes dues setmanes sense jugar i juntament amb el camp, va dificultar el joc dels montblanquins. Ara toca centrar-se en aquesta setmana on hi haurà dos partits, un dilluns a Falset i l’altre dissabte a casa. A seguir treballant nois, som-hi!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *