DERROTA DEL JUVENIL AL CAMP DEL MAS PELLICER

 

06/05/2018

Mas Pellicer 2 CFMontblanc1

 

Titulars: Oriol Sans, Ermengol, Manel,  Guillem, Moya,Ferran, Anton,Paris, OriolRodriguezEric , Dani

Suplents: Pere Ermengol, Alex, Guifre

Entrenadors i Delegat: Dani Martin i Salva Blanco

 

El passat diumenge el juvenil montblanqui va disputa la Penultima jornada de lliga devant del Mas Pellicer , equip situat una posicio per damunt dels de la Conca. El partit no tenia un dominador clar pero tampoc hi havia molt ritme. Els minuts passava amb els montblanquins intentan pressionar una mica obligan a els locals a llençar pilotes llargues . Es podian veure ocasions a les dos porterias pero en un corner mal rebutjat pels montblanquins seria aprofitat pels locals per fer el 1-0 . I quan semblava que la primaria part acabaria amb el 1-0 Eric marcaia de falta directa per fer l’empat.

A la represa de la mitja part , la tonica seguia igual ocasio pels dos equips pero sense cap dominador clar, fins que en el minut 80 un error gravissim en defensa era aprofitat pels locals per fer el 2-1 final. En els ultims minuts els nois de Dani i Salva tindrien un travesser i alguna ocasio mes pero no serien capaços de fer l’empat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *