EL LIDER, EL PLA, S’IMPOSA ALS VETERANS MONTBLANQUINS

dig

EL LIDER ,EL PLA, S’IMPOSA ALS VETERANS MONTBLANQUINS

Es compleixen els pronòstics i el Pla de Sta. Maria fa valer el seu potencial i s’imposa als veterans Montblanquins en un partit marcat per l’efectivitat de cara a porteria dels de l’altcamp i per 15 minuts de la primera meitat en que es reben 3 gols que deixen el matx pràcticament sentenciat.

Els nostres tenen el handicap de no tindre pràcticament cap davanter pur per fer frontd’una manera mes efectiva al possiblement millor equip del grup. Aquest fet juntament amb les facilitats defensives donades pels jugadors de la conca fan que tot i no jugar gens malament el resultat sigui aquest 0-3 al descans.

Tot i així els nostres surten decidits al menys a plantar cara perquè hi ha equip suficient per fer-ho. Es veu un equip que no va al patadon e intenta en tot moment jugar des el darrera amb molt de criteri ,desprès d’uns primers minuts d’incertesa per fi arriba el goldels Montblanquins que posa emoció al partit. El Pla , un equip amb una de les mitjanesd’edat mes baixes del campionat sap que els tres punts al Josep Gomis els hi permet servirtuals campions del grup i no afluixen en cap moment. Al final podem dir que el resultat de 1-3 es just i els nostres desprès de moltes jornades sense fer-ho perden un partit a casa.

Queden tres partits per finalitzar el campionat i els veterans encara no han dit l’ultimaparaula , les sensacions en quan a joc han sigut bones , si es poden fer unes bones convocatòries la temporada pot acabar força be.

De moment dema dissabte es juga contra el Mont-roig que aquesta temporada a estrenat camp de gespa artificial i es un rival directe a la classificació.

VETERANS C.F MONTBLANC……………………………..1 VETERANS PLA STA MARIA…………………………………3

VAN JUGAR :LLORT , GIO , FERRAN , JORDI , PEKE , PITU, M.ANGEL , IGNASI , PIRI ,SAMU I PAU.
TAMBE: RAMOS, ALBACETE.
GOLS : PAU.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *