ES TRENCA LA RATXA DE VICTÒRIES A VILAVELLA

ES TRENCA LA RATXA DE VICTORIES A VILAVELLA

Els veterans Montblanquins cauen derrotats justament contra el Vilavella i d’aquesta manera veuen trencada la seva ratxa de 5 partits consecutius guanyant. Ja dèiem a la prèvia, la dificultat que tenia aquest partit , en un camp de terra de reduïdes dimensions en que els nostres no ha sabut interpretar com es tenia de jugar en cap moment . Històricament sempre a sigut un camp difícil pels nostres i també per la resta d’equips del grup acostumats a camps de gespa i de grans dimensions. Exceptuant els primers 20 minuts en que els de la conca son dominadors del joc i com a conseqüència arriba el primer gol amb un xut de fora l’àrea d’en Samu, que segueix amb la seva dinàmica golejadora. A partir d’aquí l’equip va desapareixent poc a poc i son engolits per un equip local molt mes intens que comença a arribar amb molta facilitat a la porteria Montblanquina i aconsegueix l’empat  resultat en que per sort  s’arriba al descans.

La segona meitat es bastant semblant a la primera un començament molt mes igualat i fins i tot amb alguna bona ocasió de gol dels nostres . El camp de reduïdes dimensions no permet cap badada ja que a la mínima qualsevol pilota o jugada es converteix en una ocasió clara de gol, i amb això els de l’Alt Camp son clars guanyadors . No es perd el domini en quan a tindre la pilota, però la falta d’intensitat en alguns moments fan que al final les ocasions mes clares siguin per l’equip local. A falta de 10 minuts per acabar arriba el segon gol que ja feia estona que s’estava coent. S’acaba el matx amb derrota totalment justa dels veterans i que en qualsevol cas hauria pogut ser molt mes amplia vist el partit .

No queda mes que passar pagina i de ben segur que contra el Pla de Sta. Maria tornarem a veure l’equip que a sigut capaç d’enllaçar bon joc juntament amb victòries. Recordem que el Pla  es el líder de la competició i que els de la conca ja li van plantar cara ,tot i el resultat advers en el partit de la primera volta.

 

 

VETERANS VILAVELLA……………………………2

VETERANS ALTAFULLA……………………………………..1

 

VAN JUGAR :LLORT , ALBACETE , BOIX , JORDI , PEKE , SAMU , IGNASI , PITU , PIRI , RAMIS I SALINAS.

TAMBE: OSCAR , JORDI ROMERO , DIEGO.

GOLS :SAMU

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *