GRAN PARTIT PERÒ DERROTA CONTRA EL TERCER CLASSIFICAT

 

CRONICA DE L’EQUIP : CADET – 25ª Jornada (5-Maig-2018)

 

Cadet C.F. MONTBLANC – 1

C.E.Cambril Unió – 2

Àrbitre: Daniel Iniesta Acera

 

JUGADORS CONVOCATS: Gerard, Roger, Pol, Ibra, Artur, Harry, Aaron, Yasser, Arnau, Imra i Tomas. També: Brandon, Alex i Moha.

 

Entrenadors: Oscar Farré i Ismael Tejero

 

Gols : 0-1 (33’), 1-1 (36’)Yasser (penal), 1-2 (79’).

 

CRÒNICA:

 

El passat diumenge els montblanquins rebien al tercer classificat del grup, el Cambrils Unió. Els dos equips van oferir un partit molt disputat, ple d’oportunitats que es va resoldre en el darrer minut amb un gol dels visitants que els donava la victòria.

 

La primera part va començar amb una lleugera pluja que queia sobre el terreny de joc del camp municipal però que no afectava al joc. Els montblanquins molt ben posicionats van disposar de clares oportunitats per a inaugurar el marcador però els va mancar una mica d’encert en els metres finals.

Els visitants que volien posar el marcador al seu favor però els locals amb un bon treball defensiu evitaven les aproximacions a la seva porteria i els xuts llunyans es trobaven amb un encertat Gerard, que evitava el gol visitant. Els montblanquins buscaven sortir amb rapidesa a l’atac i això els donava les seves opcions a marcar.

 

En el minut 33 una pilota penjada a l’àrea montblanquins acabava amb una rematada que anava a parar al fons de la xarxa. Els visitants havien obert el marcador però en la següent jugada Imra, era objecte de falta dins l’àrea visitant l’àrbitre assenyalava penal. Yasser era l’encarregat de xutar i marcar la pena màxima ajustat la pilota al pal dret del porter del Cambrils. Uns minut mes tard s’arribava als obligats minuts de la mitja part. 

 

La segona part va continuar amb la mateixa tònica, un lleuger domini de la pilota dels visitants, els montblanquins ben posicionats en defensa i sortint amb perill al contracop. Els de la Conca no aconseguien materialitzar les seves oportunitats tot que estaven fent un molt bon partit.

 

El partit estava a punt de finalitzar i els montblanquins van disposar d’una claríssima oportunitat per a marcar i aconseguir la victòria davant un dels millors equips del grup però la pilota no va entrar i la ràpida contra dels visitants v acabar amb una falta a la frontal de l’àrea dels montblanquins. L’execució de la falta la va desviar Brandon, però el refús l’aprofitaven els visitants per a marcar el gol de la victòria.

El resultat no va fer justícia al que es va veure sobre el terreny de joc, ja que els montblanquins van fer un gran partit i es mereixien molt mes.

 

El proper partit de l’equip cadet serà el dissabte 12 de maig a les 12:00, quan es desplaçaran al camp de La Pastoreta de Reus, l’últim classificat del grup.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *