MOLTES IMPRECISIONS DONEN LA VICTORIA AL CAMBRILS

 

CRONICA DE L’EQUIP : Aleví “A”

DATA : 12-05-2018

Equips:  Cambrils – Aleví  “A” CF Montblanc

 

 

JUGADORS CONVOCATS:

 

Alan Renalias, Wassim Abba, Aarón Cos, Arnau José, Guillem Barco, Jordi Albacete, Marçal Benet, Aitor Martinez, Fedi Belkhader, Unai Garcia.

 

GOLS : Cambrils 5 – 1 CF Montblanc

 

GOLS CF MONTBLANC:

Marçal Benet (1).

 

CRÒNICA:

 

El passat dissabte l’equip Aleví “A” va disputar el partit de Lliga corresponent a la Jornada 26 contra el Cambrils. Els de l’Escola es van haver de desplaçar a domicili ben aviat ja que el partit es va disputar ben aviat a les 9:30.

 

No va començar gens bé pels de la Conca, ja que als primers minuts ja van rebre un gol molt ràpid per part dels rivals. Els montblanquins van sortir adormits i ho van pagar car ja que es van topar amb un rival que va sortir amb un ritme i una intensitat altíssims. La primera part finalitzaria amb el resultat de 2-0.

 

La segona part va continuar amb la mateixa dinàmica, amb uns montblanquins incòmodes, amb falta d’intensitat i que veien com els rivals arribaven i guanyaven la gran majoria de disputes dividides de pilota i segones jugades. S’arribaria a l’equador del partit amb el resultat de 3-0 al marcador.

 

En la tercera part, els de l’Escola van mostrar brots de millora, ja que van fer un passat endavant i es van anar acostant a porteria rival. Tot i així, quan potser millor estaven els montblanquins, i quan semblava que més a prop estaven del gol, van encaixar un gol per part del Cambrils que va fer molt mal als montblanquins. La tercera part finalitzaria amb un nou gol dels locals reflectint un dolorós 5-0 al marcador.

 

En la última part, els de la Conca van sortir a competir i si més no, donar la cara per reduir les distàncies al marcador. Només ho van aconseguir en una ocasió, a càrrec de Marçal Benet en una bona jugada individual que ell mateix va definir. Finalitzaria doncs, el partit amb el resultat de 5-1 al marcador.

 

 

Partit on els de l’Escola no van aconseguir estar bé en cap moment. Moltes imprecisions, i un rival que durant tot el partit va anar unes marxes per sobre dels montblanquins. Cal aprendre’n, i treballar molt dur, ja que sense ganes, treball i actitud no es pot competir en condicions. A seguir treballant moltíssim, ja que s’ha d’acabar bé la temporada. Ànims i sort!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *