PARTIT DOMINAT PERÒ ACABA EN EMPAT

 

CFMontblanc 0 vs Pare Manyanet0

 

Titulars: Oriol Sans, Ermengol, Esteve, Guillem, Guifre, Folch, Anton,Paris, Unai, Eric , Dani

Suplents: Pere Ermengol, Alex, Ferran, Oriol Rodriguez,

Entrenadors i Delegat: Dani Martin i Salva Blanco

 

Partit  aplaçat disputat entre setmana davant del Pare Manyanet. El partit va ser dominat desde el principi pels nois de Dani que tenien en molts minuts del partit la pilota, mentre els visitants volien fer mal a la contra. A la primera part els montblanquins van tindren molt poques ocasions clares. Amb el 0-0 es va arribat a la segona part on la tonica del partit va seguir igual domini local amb els visitants tancats darrera buscan la contra. Els locals no trobaven espais en la defensa visitant que estava tot l’equip rival estigues tancat en el seu camp. Els de la Conca tindrien un parell de ocasions molt clares pero no estarian encertats a l’hora de definir. El partit va finalitzar amb el resultat inicial el 0-0.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *