PARTIT TREBALLAT I VICTÒRIA DE L’ALEVI “LOTZ CUTTING”

 

Equips:  Aleví “A” CF Montblanc – Unió Astorga

 

 JUGADORS CONVOCATS:

 

Alan Renalias, Francesc Cuadrat, Wassim Abba, Aarón Cos, Arnau José, Guillem Barco, Jordi Albacete, Marçal Benet, Aitor Martinez, Fedi Belkhader, Unai Garcia, Gerard Mateu.

 

 

GOLS : CF Montblanc 8 – 3 Unió Astorga

 

 

GOLS CF MONTBLANC:

 

Aitor Martínez (1), Jordi Albacete (2), Gerard Mateu (2), Arnau José (1), Marçal Benet (2).

 

 

CRÒNICA:

 

El passat dissabte l’equip Aleví “A” va disputar el partit de Lliga corresponent a la Jornada 25 contra l’Unió Astorga. Els montblanquins, passades les festes medievals afrontaven el partit després d’empatar en l’últim partit disputat entre setmana contra el Santes Creus per 3-3.

 

La primera part va començar molt bé pels de l’Escola ja que van desplegar un bon joc en atac gaudint de moltes ocasions i a l’hora sòlids en defensa sense concedir ocasions als rivals fent un bon treball sense pilota. El domini va ser montblanquí i es va traduir en dos gols a càrrec de Marçal Benet i Jordi Albacete acabant el primer període amb 2-0 al marcador.

 

La segona part va continuar amb una dinàmica similar al primer temps, ja que els de l’Escola primer van ampliar l’avantatja amb un gol d’Arnau José. Poc després reaccionarien els rivals retallant les distàncies, tot i que els de l’Escola reaccionarien molt bé, acabant el període amb dos gols més a càrrec de Gerard Mateu i Jordi Albacete, establint el 5-1 al marcador amb el que s’arribaria a l’equador del partit.

 

En la tercera part, els montblanquins ampliarien el marcador amb un gol de Marçal Benet, però rebrien la resposta dels visitants amb un gol de falta directa a càrrec del seu propi porter. Tanmateix, els de l’Escola acabarien el tercer període amb un gol d’Aitor Martínez col·locant el resultat de 7-2 al marcador. 

 

Finalment, la última part finalitzaria amb un gol més per part de cada equip. En el cas dels locals, amb Gerard Mateu com a autor, de manera que finalitzaria el partit amb el resultat final de 8-3 al marcador.

 

Partit molt ben treballat per part dels de Montblanc, tot i que en els gols encaixats en alguns moments hi va haver una certa baixada de ritme i concentració, ja que bàsicament van ser contra atacs amb pilotes perdudes. Bon partit que va concloure una bona setmana per part dels montblanquins amb un empat i una victòria. Cal seguir treballant, no baixar els braços i acabar la temporada a un ritme ben alt. Molta sort i a seguir remant!

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *