ULTIM PARTIT DE LLIGA DE L’ALEVÍ «BLAVISMEC»

 

CRÒNICA DE L’EQUIP ALEVÍ ‘C’

 

Hora i Data: 13:15 de  12/5/2018

Equips: Cusa la Granja VsU.E. Montblanc

Camp:Municipal De Montblanc

Jugadors Convocats: Genís, Marc P, Marc S, Mahouna,, Marcel, Nil, Biel

Entrenador/s i Delegat:Manel, Jose

 

 

Descripció del partit:

 

Aquest dissabte l’Aleví ‘C’ es va desplaçar al camp de la Cusa per tal de disputar el darrer partit de lliga de la temporada. El partit va estar condicionat en tot moment pels jugadors  montblanquins ja que només van poder desplaçar-se set jugadors, dos dels quals Benjamins, que van donar-ho tot durant tot el partit. El primer quart a l’igual que tot el partit, va estar dominat per l’equip local tot i que els nostres Alevins van tenir les seves ocasions. El primer quart acabava amb un 2 a 0 favorable als locals. Al segon quart el marcador es movia per un 3 a 0. Al tercer quart el partit continuava amb la mateixa tònica, partit disputat però, amb l’equip local dominant una mica més. Amb un 4 a 0 s’arribava al final del tercer quart. A l’últim quart els nostres Alevins en lloc d’abaixar els braços van donar tot el que tenien i fruit d’aquest esforç van aconseguir que el marcador ja no es vellugués i fins i tot van tenir algunes ocasions de gol. S’acaba una lliga per un equip que s’ha superat en escreix. un equip  que ha anat creixent durant tota la temporada de menys a més però, sobretot un equip que ha aprés el que és el treball en equip i el sacrifici. Us felicitem a tots per la gran temporada que heu fet nois!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *