ULTIM PARTIT DEL CAMPIONAT I EMPAT DEL CADET «MANTENIMENTS MONTBLANC»

 

 

CRONICA DE L’EQUIP : CADET – 26ª Jornada (12-Maig-2018)

 

Pastoreta  – 1

Cadet C.F. MONTBLANC – 1

Àrbitre: Albert Borras Masip

 

JUGADORS CONVOCATS: Gerard, Sergi, Pol, Ibra, Artur, Harry, Aaron, Imra, Yasser, Arnau i Tomas. També: Joan i Issouf.

 

Entrenadors: Oscar Farré i Ismael Tejero

 

Gols : 1-0 (18’), 1-1 (31’) Aaron (penal).

 

CRÒNICA:

 

El passat dissabte els montblanquins es desplaçaven al camp de La Pastoreta de Reus, on tot i fer un bon partit només van poder sumar un empat a un gol.

 

Els montblanquins van començar el partit molt ben posicionats sobre el terreny de joc. Els de la Conca dominaven la pilota i es sentien còmodes portant el pes del joc. Els joves jugadors del C.F. Montblanc van disposar de la primera gran oportunitat en el minut 17 quan Arnau amb un fort xut des de la frontal estava a punt de superar al porter local però la pilota va sortir fregant el pal i en la contra posterior els locals aconseguien agafar l’esquena a la defensa montblanquina i marcaven el primer gol del partit.

 

El gol no va posar nerviosos als montblanquins que van continuar amb el seu bon joc i desprès d’uns bons minuts va arribar el premi. Es jugava el minut 30 quan una centrada a l’àrea local la desviava un defensa amb les mans. L’àrbitre assenyalava penal i Aaron va ser l’encarregat de xutar-lo i marcar l’empat amb un xut fort i col·locat. Els minuts finals de la primera part van transcórrer sense un clar dominador i sense que cap dels dos equips arribes amb claredat a la porteria rival.

 

La segona part va tornar a portar el domini dels montblanquins que tronaven a disposar de la pilota però els  primers a portar perill van ser els locals amb un xut des de la frontal que Gerard enviava a córner en una molt bona aturada. Els locals van disposar d’aquesta oportunitat aïllada ja que el domini era dels montblanquins així com les oportunitats de gol. Un xut d’Arnau en el minut 56 que aconseguia blocar en dos temps el porter local, un altre xut d’Arnau en el 58 que sortia fregant el pal dret, en el minut 60 una bona jugada trenada al mig camp que acabava amb una centrada a l’àrea ala que Issouf no podia arribar i quan es jugava el minut 66 el llançament d’una falta per part de Yasser que va estar a punt de sorprendre al porter local van ser les oportunitats mes clares per a marcar.

 

Els locals van estirar un mica les seves línies en el tram final del partit però es van trobar amb un Gerard molt encertat que no donar opcions als locals a la victòria. Els montblanquins per la seva part ho van intentar fins al darrer minut però al final el partit va acabar amb l’1 a 1 al marcador.

 

L’equip cadet desprès d’acabar el campionat de lliga aquest cap de setmana passat, participarà aquest diumenge dia 20 de maig, en un torneig de futbol al camp de l’Altafulla.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *