VICTÒRIA DE L’ALEVÍ «BLAVISMEC» SENSE MASSES PROBLEMES

 

CRÒNICA DE L’EQUIP ALEVÍ ‘C’

 

Hora i Data: 11:45 de  5/5/2018

Equips: U.E. Montblanc Vs Pobla de Mafumet

Camp:Municipal De Montblanc

Jugadors Convocats: Genís, Edu, Marc, Carles, Marcel, Biel, Joan, Nil i Leo

Entrenador/s i Delegat:Manel, Jose

 

 

Descripció del partit:

 

Aquest dissabte l’Aleví ‘C’ va rebre la visita de la Pobla de Mafumet. En principi hauria de ser un partit en el que el Montblanc s’hauria de fer amb la victòria i aixíva ser. El partit va començar amb un clar domini local i l’aleví practicant un molt bon futbol. Fruit d’això Joan i Carles feien pujar el 2 a 0 al marcador al primer quart. Al segon quart l’aleví va sortir pensant que ja ho tenien guanyat i els visitants van fer dos gols igualant el matx 2 a 2. El Montblanc va poder reaccionar a l’últim minut del segon quart i mitjançant Edu feia pujar el 3 a 2 a la finalització de la mitja part. Al tercer quart els alevins van sortit unaltre cop amb la lliçó apresa i van tornar a fer una part brillant. Bones jugades i bones combinacions en equip feien que el marcador pujés fins al 5 a 2 tot i que van fallar nombroses ocasions.Nil i Biel en van ser els autors. A l’últim quart van tornar a baixar els braços i es van rel·laxar. El marcador ja no es va moure fins al final. Aquest dissabte els Alevins es desplacen al camp del Cusa la Granja per disputar el darrer partit de lliga. Cal dir que els nostres alevins ja sa’n fet amb la setena plaça al campionat de lliga sobre catorze equips. Destacar aquesta gran evolució d’aquest jugadors on han fet una segona volta digne d’uns dels millors equips de la seva lliga. Enhorabona nois!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *