VICTÒRIA DEL JUVENIL «UNIO DE BOTIGUERS DE MONTBLANC» EN EL DARRER PARTIT DE LA COMPETICIÓ I CONTRA EL TERCER CLASSIFICAT

 

CFMontblanc 2 Vilaseca 1

 

Titulars: Oriol Sans, Oriol ,Guillem ,Folch,Guifre, Anton, Eric,Dani, Unai,Biel, Alex

Suplents: Ermengol, Esteve, Ferran, Lopez

Entrenadors i Delegat: Dani Martin i Salva Blanco

 

Ultim partit de lliga del juvenil montblanqui devant del Vilaseca tercer classificat. En els peimers minuts ela montblanquins tancats darrera intentaven fer mal en comtratacts mentres els visitants no creavwn ocasions. En el pas dels minuts els nois de Dani agafarien el control i tindrien un parell de ocasioma mes.

Amb el 0-0 es va pasar a la segona part, on la pluja amb un fort vent va ser la protagonista del partit. El partit es va trenacra i es van veure anades i tornades pero les ocasions mes clares serian pels locals, i en 10 minuts en dos accions rapides Eric primer i despres Anton farien el 2-0 al marcador. A falta de 3 minuts els visitants marcariem de penal . Amb el 2-1 finalitzaria i els montblanquins acabarian la lliga en vuitena posicio.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *