VICTÒRIA SENSE PROBLEMES DEL PREBENJAMI

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP………Prebenjamí……………

 

Hora i Data: 10:30h de ……05./05/2018

Equips: …..Montblanc 9- 0 Riudoms

Camp:Mpal. …….Montblanc

Jugadors Convocats: Jordi Foguet, Sergi Albacete, Marcos Gris, Leyre Guardia, Roger Bel, Raúl Muriana, Joan Grimau, Alejandro Gomez, Soufiane Aitlhou, Quim Sousa, Martí Vilaró

Entrenador/s i Delegat:Sergi Solanes i Jordi Foguet

 

 

Descripció del partit:

 

El passat dissabte es va disputar al municipal CEM Josep Gomís el  partit corresponent a la vint-i-cinquena jornada de lliga. El partit es preveia assequible ja que l’equip rival era l’últim classificat de l’actual lliga i el resultat final de 9 a 0 ho ratifica.

 

A la primera part, l’equip va sortir amb molta empenta i el primer gol va arribar deseguida, de jugada assajada de còrner, mitjançant Marcos. Tot seguit, Sergi va marcar d’un fort xut i tot just a les acaballes de la primera part Roger marca el tercer d’una internada en solitari per la banda dreta.

 

A la segona part, vista la nostra superioritat davant l’equip rival, els jugadors montblanquins varen abusar de jugades individuals i aquest fet provocà que el partit fos menys vistós i tan sols gràcies a una pilota robada a la frontal de l’àrea l’Alejandro va marcar el quart gol.

 

A la tercera part, l’equip va seguir amb la mateixa tònica i només sacar del centre del camp en Martí robà la pilota i es llançà a la porteria contrària marcant el cinquè. L’equip montblanquí amb ànsies de marcar més gols seguiren assetjant la porteria visitant fent dos gols més a càrrec d’en Roger i Martí

 

A la quarta part, tot es va desarrollar igual que la resta de partit, l’equip buscava la porteria amb insistència i facilitat la qual cosa és traduir en dos gols més, marcats per Martí i Marcos. Cal destacar el bon comportament dels dos equips dins i fora del terreny de joc.

 

El proper partit (ajornat per la setmana Medieval) de ben segur que no serà tan assequible, ja que es jugarà aquest dissabte 12 de maig a les 13h també al camp montblanquí contra un dels millors equips de la competició, CE Tecnifutbol Salou.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *