BON PAPER DEL CADET AL TORNEIG D’ALTAFULLA

 

CADET –  TORNEIG D’ALTAFULLA (20 de maig de 2018)

 

 JUGADORS CONVOCATS: Gerard, Brandon, Joan, Ibra, Artur, Aaron, Imra, Yasser, Arnau, Ian, Tomas, Issouf, Joel i Albert.

Entrenadors: Oscar Farré i Ismael Tejero

 CRÒNICA:

 El passat diumenge els montblanquins van disputar el torneig d’Altafulla, on van fer un molt bon paper quedant en tercera posició. Els montblanquins es van desplaçar molt condicionats per les moltes baixes però

el reforç de tres infantils del club (Issouf, Joel i Albert), va ser important ja que van estar a molt bon nivell. Cal agrir-los l’esforç a tots ells.

 

Els de la Conca van començar el torneig amb un ajustada derrota per 3-2 davant l’amfitrió del torneig. Els primers minuts van condicionar una mica el partit, ja que un gol matinet van fer que sempre anessin a remolc en el marcador, però els montblanquins van donar bones sensacions i van estar molt a prop de l’empat. Els dos gols els va marcar Arnau.

 

En el segon partit de la fase de grups els va enfrontar a l’equip tarragoní del Tarraco. Els montblanquins es van mostrar molt superiors i tot i rebre el primer gol en contra, van donar la volta al marcador i van  sentenciar el partit en les darrers minuts imposar-se per 3 a 1. Dos dels gols van ser d’Issouf i un de Yasser.

 

Els quart de final del torneig van jugar-se a la tarda, i el C.F. Montblanc s’enfrontava al Ramon Sicart de Llorenç del Penedès. Els dos equips van oferir un molt bon partit, molt disputat que qualsevol hauria pogut guanyar. Finalment els montblanquins, desprès de treballar molt el partit es van imposar amb un gol d’Issouf en els darrers minuts.

 

Seguidament el tocava jugar la semifinal contra el Nàstic de Tarragona. Els montblanquins tot i el desgast físic que tenien del partit anterior van plantar cara als tarragonins que s’havien estalviat el partit de quarts al passar coma primers de grup. Els primers minuts van ser de domini pel Nàstic quan van marcar el seu gol però els de la Conca, poc a poc va entrar al partit i van començar a disposar d’opcions per a marcar. En els darrers minuts Arnau va ser objecte de clar penal en dues jugades consecutives i l’àrbitre no en va voler saber res. D’aquesta manera s’acabava el torneig per als montblanquins que van oferir una molt bona imatge i van ser elogiats per l’organització del torneig.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *