BON PARTIT DE L’INFANTIL CONTRA EL SEGON CLASSIFICAT

 

CRÒNICA DE L’EQUIP INFANTIL

 

DATA                                                                                                                                             19-05-18

Equips: La Pastoreta 3 – C.F. Montblanc 1

Jugadors Convocats: Seraj, Nil, Èric, Oriol, Roger, Sergi, Aleix, Joel Hernández, Álex, Albert, Joel Roca, Guillem, Issif i  Mauri

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Oriol Sans i Bolivar Andrés

 

 

Descripció del partit:

 

L’equip infantil es va desplaçar el passat dissabte al camp de la Pastoreta, rival que es trobava segon classificat i lluitant per posar-se líder. Els montblanquins, que arribaven de sumar dues victòries consecutives, volien realitzar un bon partit i poder sumar els tres punts.

 

El partit va començar amb un Montblanc molt intens i molt concentrat en el partit. Els locals feien el seu joc habitual, llençaven pilotes llargues a l’espai de la defensa i els davanters la lluitaven, però els montblanquins ja anaven amb la lliçó apresa i van evitar qualsevol ocasió de perill. Els minuts van anar passant i el resultat no es va moure, arribant al final de la primera part 0-0.

 

Ja a la segona part, el treball físic de la primera part es va veure reflectit en els dos equips, que juntament amb la calor que feia, va dificultar certs moments del joc. Semblava que els locals tenien més ocasions de gol però en una jugada on el Montblanc va pressionar bé, va robar la pilota i Aleix amb un xut molt potent des de lluny, va establir el 0-1. Minuts més tard, el Montblanc va gaudir d’un llançament de falta directa que per mala sort, va acabar tocant el travesser, gol que hagués suposat el 0-2. A partir d’aquí, es van viure minuts de descontrol, on cap equip tenia el domini clar. Els locals, a partir d’un llançament de falta, van empatar 1-1 i minuts més tard, en una jugada amb certa polèmica per possible fora de joc, els locals van marcar el 2-1. Els últims deu minuts el Montblanc va gaudir de dues ocasions claríssimes però que per mala sort, no van poder acabar en gol. Ja als últims minuts de partit, els locals van marcar el definitiu 3-1.

 

Molt bon partit de tot l’equip montblanquí, que va realitzar un gran treball físic, amb una gran intensitat i podent guanyar el partit. Ara toca seguir amb aquesta línia de treball per afrontar els tres últims partits de lliga. El pròxim serà dissabte que ve a casa, on es rebrà la visita del Santes Creus. Felicitats nois, a seguir!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *