GRAN TREBALL D’EQUIP DE L’INFANTIL QUE ACABA EN VICTÒRIA

 

CRÒNICA DE L’EQUIP INFANTIL

 

DATA                                                                                                                                             26-05-18

Equips: C.F. Montblanc 5 – Santes Creus 2

Jugadors Convocats: Nil, Èric, Oriol, Roger, Sergi, Aleix, Joel Hernández, Álex, Albert, Joel Roca, Guillem, Issif, Liam i  Mauri

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Arnau Domínguez, Joan Soriano i Bolivar Andrés

 

 

Descripció del partit:

 

L’equip infantil va rebre el passat dissabte la visita del Santes Creus. Els  montblanquins que venien de perdre al camp del líder per la mínima, volien refer-se amb un bon partit davant d’un gran rival, que es trobava quart classificat.

 

El partit va començar amb un Montblanc intens, volent la pilota i pressionant a dalt. Però l’equip visitant va marcar dos gols en els primers 10 minuts, aprofitant dues jugades similars que van finalitzar amb el 0-2. A partir d’aquests gols el Montblanc va voler reaccionar, i va tenir algunes ocasions de gol però sense perill de cara a la porteria. Els minuts van anar passant i el marcador no es va moure.

 

La segona part va ser totalment diferent, amb un gran canvi d’actitud i sobretot d’intensitat, on els montblanquins es van col·locar millor al camp i van realitzar una gran pressió a camp contrari, fet que va dificultar el joc dels visitants. En deu minuts, el Montblanc va retallar distàncies per mitjà dels gols d’Issif, que va establir l’empat 2-2 a partir de grans jugades col·lectives. El Montblanc va agafar el domini i ritme del joc, generant bones jugades que donaven lloc a nombroses ocasions de gol. Defensivament, l’equip es va posicionar millor i les línies es trobaven més juntes, dificultant que els visitants poguessin arribar amb perill. En set minuts, el Montblanc va marcar tres gols més que van tancar el partit en 5-2, marcats per Joel, Sergi i Issif. Amb aquest resultat es va arribar al final del partit.

 

Molt bona segona part del Montblanc, fent una de les millors parts de la temporada. Un gran treball en equip i una gran actitud que van fer que el Montblanc donés la volta al marcador i realitzés una gran remuntada. Ara només queden dos partits de lliga, el pròxim dissabte que ve al camp de la Selva del Camp. Moltes felicitats nois, seguiu amb aquesta línia de treball com fins ara. Som-hi!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *