L’EQUIP INFANTIL AGAFA UNA BONA DINÀMICA

 

 

DATA                                                                                                                                             02-06-18

Equips: Selva del Camp 2 – C.F. Montblanc 3

Jugadors Convocats: Nil, Èric, Oriol, Roger, Sergi, Aleix, Joel Hernández, Álex, Joel Roca, Guillem, Issif, Liam i  Mauri

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Manel Peña i Bolivar Andrés

 

 

Descripció del partit:

 

L’equip infantil es va desplaçar el passat dissabte al camp de la Selva del Camp, partit referent a la penúltima jornada del campionat de lliga. Els montblanquins que venien de guanyar el passat dissabte, volien realitzar un bon partit i poder emportar-se els tres punts cap a casa.

 

El partit va estar condicionat per una forta calor, que va dificultar als dos equips en certs moments del partit. El partit va començar de forma negativa pels montblanquins, ja que al cap de 4 minuts ja perdien per 1-0, després d’una pilota a l’espai de la defensa per part dels locals. Els locals creaven perill amb pilotes llargues, on els seus davanters buscaven l’esquena dels defenses montblanquins. Amb el pas dels minuts, el Montblanc va dominar millor aquestes situacions i va intentar tenir la pilota. Va disposar d’algunes ocasions de gol però no van acabar dins la porteria. Així amb aquest resultat es va arribar al final de la primera part.

 

La segona part va ser totalment diferent, on el Montblanc va agafar la possessió de la pilota i va augmentar el ritme del seu joc. Això va fer que els locals estiguessin tancats al seu camp i els montblanquins robaven a camp contrari, generant nombroses ocasions de perill. El primer gol va venir després d’una gran passada a l’espai, on Aleix no va perdonar davant el porter, establint l’1-1. Minuts més tard, novament una gran passada entre els centrals va deixar a Joel davant del porter que va definir a un costat, posant l’1-2 al marcador. En una jugada on l’àrbitre va crear la confusió i va xiular quan no tocava, va suposar l’empat 2-2 al marcador. Però quan faltaven cinc minuts per finalitzar, es va xiular penal després d’unes mans del defensa local. El llançament va ser per part d’Issif, que va establir el definitiu 2-3 al marcador a favor dels montblanquins.

 

Partit on els montblanquins no van estar còmodes a la primera part, però que en la segona va agafar el domini del partit i va realitzar un bon joc per poder assolir la remuntada. Ara toca preparar l’últim partit de lliga, que serà a casa davant del Cambrils. Moltes felicitats nois, a seguir amb aquesta dinàmica. Som-hi!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *