NO HI HA MANERA EL MONTROIG TORNA A GUANYAR ALS NOSTRES

 

NO HI HA MANERA EL MONTROIG TORNA A GUANYAR ALS NOSTRES

Tot i el dos cero final al marcador, creiem que es un resultat totalment injust, primer perquè el partit el juguen dos equips de similars característiques i es molt igualat desprès el segon gol arriba en l’ultima jugada del partit quan els nostres estan totalment abocats a buscar l’empat.

Tot i aquesta igualtat , hi ha fases del matx en que es veu un clar dominador però mes aviat en quan a joc i no pas per oportunitats. Les magnifiques i renovades instal·lacions del conjunt del Baix Camp permeten que els dos equips puguin desenvolupar els seus respectius estils. El Mont-roig es un equip que sempre costa de guanyar , has de jugar molt millor que ells per poder-li fer mal. De fet ja van guanyar als Montblanquins en el partit de la primera volta disputat al Josep Gomis.

El resultat d’empat a cero a la fi dels primers 45 minuts es un clar símptoma del que esta passant .De cara a la segona part els Montblanquins saben que hauran de suar per treure alguna cosa positiva d’aquest camp. El primer gol arriba en una d’aquestes fases en que l’equip local es dominador, al minut 65, desprès d’un rebot que fa que la pilota agafi unaparàbola imparable pel Llort. El matx esta totalment trencat i això no afavoreix als de la conca que ara si busquen desesperadament fer el gol. Podem dir que els últims 15 minuts son un atac i gol però com sol passar en aquets casos com ja hem dit d’un principi arriba tot el contrari el segon dels de Mont-roig.

No es una derrota dolorosa ,perquè no s’ha deixat de competir en cap moment ,tot i ser latercera seguida i quedant nomes dos partits es lluitarà de ben segur per acabar la lliga de la millor manera possible. En principi el rival de diumenge es idoni per començar a fer-ho però tots sabem que els partits primer sempre es tenen de jugar .

VETERANS MONTROIG…………………………………2 VETERANS C.F MONTBLANC……………………………0

VAN JUGAR :OSCAR , BOIX , JORDI , FERRAN , DAVID , PIRI , M.ANGEL , SALINAS , LLORT , DIEGO I JAVI ROMERO.
TAMBE: TISO.
GOLS :

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *