L’INFANTIL ACABA LA LLIGA AMB VICTÒRIA

CRÒNICA DE L’EQUIP INFANTIL

DATA                                                                                                                                             09-06-18
Equips:  C.F. Montblanc 3 – C.F. Cambrils 0
Jugadors Convocats: Nil, Èric, Oriol, Roger, Sergi, Aleix, Joel Hernández, Álex, Joel Roca, Guillem, Issif, Wassim, Albert i  Mauri

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez
Manel Peña i Bolivar Andrés

Descripció del partit:

L’equip infantil va disputar el passat dissabte l’últim partit de lliga. Ho va fer a casa davant del tercer classificat, el Cambrils. Els montblanquins que arribaven de guanyar al camp de la Selva, volien finalitzar la lliga amb una victòria i més a casa.

El partit va començar amb un punt a favor pels montblanquins, ja que al cap de cinc minuts Joel va marcar l’1-0 al marcador després d’una bona jugada per banda, que va acabar amb una gran passada dins l’àrea. A partir d’aquest gol, els visitants van voler buscar l’empat aviat però es van trobar amb un Montblanc molt segur i sobretot amb unes grans intervencions del porter montblanquí Nil, que va aturar nombroses ocasions molt perilloses. Amb aquest marcador es va arribar al final de la primera part.

La segona part va ser molt més intensa per part del Montblanc, que van dominar el joc i amb el ritme que van posar, van fer que els visitants no tinguessin la possessió de la pilota. Amb això van arribar les ocasions del Montblanc, i amb aquestes els dos gols montblanquins. En els últims deu minuts i després de grans jugades col·lectives, Issif va rematar dues jugades a porteria establint el 3-0 definitiu al marcador.

Molt bon partit dels montblanquins, on van dominar el joc davant d’un gran rival. L’equip finalitza la lliga amb una victòria i després d’un gran final de temporada amb resultats molt positius. Des de l’equip tècnic i el club, volem felicitar a tot l’equip per la gran temporada realitzada. Molt contents per l’equip i pel seu rendiment durant tot l’any. Ara a gaudir de l’última setmana d’entrenaments i a passar un bon estiu. Moltes felicitats nois!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *