RESUM TEMPORADA VETERANS

 

RESUM TEMPORADA A NIVELL D’EQUIP

 

Els veterans Montblanquins han realitat una temporada un pel irregular tal com o demostren els resultats obtinguts al llarg de quasi 8 mesos de competicio.

En un grup de 15 equips els nostres han jugat un total de 27 partits , n’han guanyat 10, s’han empatat tambe 3 i se n’han perdut  15.  Creiem que per ser una lliga de veterans ,15 equips son masses, ja que això comporta que la competició tot just hagi acabat fa dues setmanes ,aquest fet demostra que la lliga organitzada pel consell Esportiu del Baix Camp cada dia te mes adeptes en forma d’equips i segurament s’haurà de trobar una solució que sense deixar de competir com fins ara no es juguin tants partits.

A modus de resum a penalitzat molt la primera volta de la lliga, en que els nostres els i va costar molt agafar el fil a la competició, amb rivals cada temporada mes reforçats amb jugadors joves ,tot i així, els nostres com ja passant en els últims anys, han jugat o competit millor contra els equips mes forts que no pas els mes febles. Nomes es van poder guanyar tres partits.

La segona volta be marcada i es potser el que salva una mica la temporada a nivell de resultats, no pas en global, en que l’entitat segueix tenint una força excepcional a nivell grupal ,la ratxa de 5 victòries seguides amb un gran joc ,guanyant a rivals tan forts com l’Alcover i l’Hospitalet,Astorga o Torreforta.

Les derrotes ,a excepció dels partits a Alcover,  i Torreforta potser els dos pitjors partits fora de casa han sigut totes molt ajustades i s’ha lluitat competit fins al final, el matx contra el líder i millor equip del grup ,el Pla va ser un pel estrany ja que no es va jugar malament amb un resultat en contra excessiu.

Com podem veure a la classificació, podríem dir que hi ha agut dos equips superiors a tots els altres el Pla i l’Alcover ,llavors hi ha un grupet de sis equips molt igualat i ja desprès el grup d’equips en que estaria inclòs el Montblanqui amb 5 equips també amb un mateix nivell i per tant amb poca diferencia de punts entre ells, i ja per acabar dos equips ,el Cambrils i el Pont que han quedat molt distanciats de la resta.

En definitiva podem acabar dient el que sempre , que aquest equip podria fer un millor paper en aquesta lliga ,per plantilla i entitat i segurament es el que tots volem , però en un esport tant complexa com aquest, de vegades les coses no surten com sempre desitgem.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *