RESUM INDIVIDUAL TEMPORADA VETERANS

 

RESUM TEMPORADA A NIVELL INDIVIDUAL

Amb un total de 24 llicencies, els veterans montblanquins han acabat finalment en 12ena posició d’aquest grup B de la lliga de veterans. La plantilla, va començar la temporada amb tres cares noves Albacete,Samu i Tamudo i desprès al començament de la segona volta es va incorporar Javi Ramos. Les baixes havien estat les de Barneda,Casas, Blanquez , Bolo , Simon i Quim Queralt.

Amb una mitjana de 15 jugadors per partit, però mal repartit ,  els veterans s’han trobat en alguns compromisos amb pocs efectius i això a determinat molts resultats i en altres sobretot a casa la banqueta era força poblada. Tot i així i com quasi totes les temporades i quasi tots els equips de la lliga , hi ha un dia que per un motiu o altra costa confeccionar un 11 per poder jugar .

En l’apartat de lesions no ha sigut tan dolent com la temporada passada però es inevitable tenir-ne sobretot de tipus muscular. El jugador que mes ha participat han sigut amb 26 partits disputats el Jordi Llort , tot seguit amb 24 partits en Diego  , Albacete , Ramis , Ignasi i com no l’incombustible Farran.

El màxim golejador una vegada mes, amb 21 gols, en Ramis, peça fonamental en l’atac Montblanquí.

Darrera seu, en Samu ,que amb set gols, s’ha destapat també com a golejador , en quan als porters destaquem la magnifica temporada dels dos ,tant l’Oscar com en Llort han fet una temporada espectacular.

Com ja va sent habitual, els veterans Montblanquins sempre son dels equips amb menys targetes del campionat, amb molts components de la plantilla sense cap amonestació.

Per observar mes be totes aquestes dades estadístiques podem fixar-nos en el tríptic que ve a continuació , on queda reflex at tot el balanç dels jugadors.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *