SOPAR FINAL TEMPORADA DELS VETERANS

 

ELS VETERANS MONTBLANQUINS ACABEN LA TEMPORADA AMB UN SOPAR

 

Quina millor manera d’acabar una temporada  sentats tots junts a taula, gaudir d’un bon àpat ,parlar de futbol i riure una mica. Això precisament es el que van fer els Veterans Montblanquins el passat divendres.

Com ja va sent habitual en les ultimes temporades ,es l’acte que aplega mes jugadors de tota la temporada ,va ser tot un èxit ja que de 24 llicencies 17 eren presents a la vetllada.

Una vegada mes, es va aprofitar l’ocasió per oferir un petit obsequi a tots els presents i donar els trofeus corresponents a la temporada. El de jugador mes regular o valuós , va recaure en l’ Oscar Plantada .

Amb una mica de retard, es va aprofitar l’avinentesa, per celebrar l’aniversari del nostre mister i president, ja que fins a les hores els veterans no ho havien pogut fer.

Tot plegat, va ser molt emotiu i es van viure moments autèntics que demostren la bona sintonia existent en el grup que formen el veterans de la Conca.

Aquest acte serveix per tancar una temporada molt irregular en quan a resultats potser pensant en que tot i ser una lliga  de veterans, l’exigència es mes gran cada temporada que passa. Després d’un merescut descans tocarà començar a preparar la propera temporada amb mes força que mai .També recordem ,que serà la 18ena temporada consecutiva en competició dels veterans .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *