DESFETA DELS VETERANS MONTBLANQUINS EN EL PRIMER PARTIT DE LA PRETEMPORADA

DESFETA DELS VETERANS MONTBLANQUINS EN EL PRIMER PARTIT DE LA PRETEMPORADA

Els veterans Montblanquins no comencen be la pretemporada amb una abultada derrota contra l’equip Lleideta del Golmes. Hem de ser sincers i dir que tot i ser el primer partit i que el resultat en aquets casos es el menys important ,l’equip local va ser infinitament superior als nostres en tots els aspectes. Recordem que aquest matx es la tornada del disputat la pretemporada passada a Montblanc i que va acabar també amb derrota dels nostres però amb un ajustat 0-1.

Destacar les magnifiques i recents inaugurades instal·lacions , l’organització i atenció de l’equip local envers els nostres.

En quan al partit poca cosa a dir , nomes en els primers minuts els montblanquins tenen a ma el matx que poc a poc deix de ser igualat . En el descans ja es ta tot decidit i els nostres miren de no caure en la desídia d’una derrota inevitable contra uns jugadors molt mes rodats.

En definitiva , això segueix i no cal pensar-hi mes ,no deix de ser una derrota i mirar de treure conclusions per evitar resultats tan adversos sobretot en algunes jugades en que alguna cosa mes s’hagués pogut fer.

Es va aprofitar el partit per donar l’obsequi dels 100 partits al jugador Javi Romero ja que en el seu moment no se li va poder donar.

 

 

 

VETERANS GOLMES……………..…………………7

VETERANS C.F MONTBLANC…………………0

 

VAN JUGAR :OSCAR, PEKE , FARRAN , ADRI,GIO, ALBACETE,LLORT,SAMU , PIRI , JAVI ROMERO I DIEGO

TAMBE: TAMUDO , TISO , JORDI I GUILLE

 

GOLS :

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *