EMPAT MOLT MERITORI DELS MONTBLANQUINS A ALCOVER EN L’ULTIM PARTIT DE PRETEMPORADA.

 

 

EMPAT MOLT MERITORI DELS MONTBLANQUINS A ALCOVER EN L’UL

TIM PARTIT DE PRETEMPORADA.

 Els veterans Montblanquins es desplacen a Alcover dissabte per disputar l’últim partit abans de començar la lliga aquest dissabte al camp del nou equip de veterans el Vallmoll. A diferencia dels altres dos partits els nostres comencen a definir el que serà la plantilla d’aquesta temporada en un camp complicat com aquest.     Recordem que aquest equip va quedar segon i va renunciar a pujar de categoria, per tant el nivell dels rivals en aquesta pretemporada a sigut molt alt.

Es veu un bon partit i sobretot molt igualat amb una primera part altra vegada marcada pels errors individuals, que penalitzen massa als de la conca, tot i així, el resultat a la fi dels primers 45 minuts es de 3-1 , amb un gol de Ramis que tornava a l’equip al transformar un clar penal.

La segona part es molt bona i ho demostra el marcador final de tres a tres amb gols de Diego aprofitant un rebot i de Peke in extremis.

Per tant, s’acaba el partit i les sensacions son molt bones a falta d’una setmana per començar a rodar de debò. Mes que pel joc , que això anirà millorant a mida que passin les jornades per la bona sintonia entre els components de la plantilla.

Com a nota negativa, les lesions musculars al llarg del matx , que esperem siguin de poca durada.

 

VETERANS ALCOVER………………………………………3

VETERANS C.F MONTBLANC…………………..3

 

VAN JUGAR :LLORT , DAVID , FARRAN , XAVI AMILL , GIO , PEKE , IGNASI , RAMOS , BENITEZ, DIEGO I GUILLE.

TAMBE:  JORDI , JOAN Mª , PIRI , ALBACETE , BOIX I RAMIS.

 

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *