VI MEMORIAL JOAN RAMON DULCET

 

VI MEMORIAL JOAN RAMON DULCET INCLOS DINS DELS ACTES DE LA FESTA MAJOR 2018.

SEGON PARTIT DE PRETEMPORADA CONTRA EL MILLOR EQUIP DE VETERANS DE LA DEMARCACIO

 

Com cada pre-temporada es mira de buscar un rival adequat al que suposa retre homenatge al nostre ex company Joan Ramon , ell era un jugador molt competitiu , per tant els rivals son de màxima exigència . En aquest cas el rival son els veterans del Torredembarra, millor equip de la lliga organitzada pel consell esportiu del Baix Camp els últims tres anys

Amb 16 jugadors disponibles els de la conca surten a donar una bona imatge i si mes no aconseguir una victòria en aquesta pretemporada i agafar moral per començar la lliga que recordem esta previst que sigui el cap de setmana del 22/23 de setembre.

Desprès del corresponent minut de silenci amb la prèvia sacada d’honor per part de la dona d’en Joan Ramon i els seus familiars a la grada comença el partit.

La superioritat dels rivals ja es fa palesa de bon començament, tot i així ,els nostres no es donen per vençuts abans d’hora i aconsegueixen donar algun ensurt al porter dels del Tarragonès.

Es un partit marcat per les errades individuals del tot normals en aquestes alçades i que penalitzen massa als nostres ,que veuen com els gols van caient , sobretot a la part final del matx quan el físic dels visitants també  s’ imposa amb un equip molt mes jove que el montblanquí. Al final aquest 0-5 final es el que menys importa però no deix de ser una bona proba de foc pel que vindrà quan comenci la competició. Esperem que quan estigui dels tot confeccionada la plantilla i amb el treball de tots es pugui veure un equip molt mes competitiu que el que s’està veient fins ara i també s’ha de dir que de moment els rivals son superiors en tots els aspectes als nostres.

Destacar l’esportivitat dels dos equips i donar les gracies als veterans de Torredembarra per ser amb nosaltres en un dia tan especial per la plantilla. També al club i l’ajuntament per la seva col·laboració però sobretot a la família d’en Joan Ramon per ser-hi present.

Recordem que dema dissabte es juga a Alcover l’últim partit de pretemporada a les 6 de la tarda al estadi municipal Kiko Casilla.

 

 

 

VETERANS C.F MONTBLANC………………………………….0

VETERANS TORREDEMBARRA…………………………………5

 

VAN JUGAR :LLORT , ADRI , FERRAN , RAMOS , DAVID, IGNASI , PAU , PEKE , PIRI , GUILLE I DIEGO

TAMBE:XAVI , JORDI , JOAN Mª , TISO I CARLOS BENITEZ.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *