EL VETERANS MONTBLANQUINS COMENÇEN BE LA LLIGA AMB UNA AJUSTADA I MOLT TREBALLADA VICTORIA AL CAMP DEL VALLMOLL

EL VETERANS MONTBLANQUINS COMENÇEN BE LA LLIGA AMB UNA AJUSTADA I MOLT TREBALLADA VICTORIA AL CAMP DEL VALLMOLL

 

Molt important començar la lliga guanyant, i mes, en un camp tant complicat com el del Vallmoll. Amb un equip nou que donarà a parlar i que realment es tota una incògnita.

De seguida es veu que si no es fan les coses be, costarà molt treure quelcom de positiu.

El fet es que nomes començar, al minut 2 ,els locals, en una errada defensiva ,s’avancen en el marcador.

Poc a poc els Montblanquins comencen a dominar el joc i ha crear ocasions de gol, tant es que al minut 11, Diego fa l’empat. A partir d’aquí la situació esta igualada i s’arriba al descans amb aquest empat.

Ja al vestidor la consigna per la segona meitat es ben clara, s’haurà de treballar molt i molt be per poder guanyar a un rival que amb les seves carències, no dona una pilota per perduda i que sobretot sap com es juga en un camp petit i de terra. Condicions que tots sabem que no son favorables a les característiques dels jugadors  de la conca.

El domini i les ocasions segueixen sent dels nostres , tot i així, els locals tenen una molt bona ocasió per manar en el marcador. Poc a poc el joc s’intensifica i al mateix temps les faltes per tallar el joc també.

Qualsevol errada pot ser definitiva,però els veterans no baixen la guàrdia tot i haver perdut el control del matx. En un últim esforç i quan ja tothom pensa amb l’empat,Diego que esta en un estat de forma esplèndid aconsegueix altra vegada perforar la porteria contraria. La comunió de la plantilla es veu reflexa da amb l’esclat d’alegria del gol al minut 90 de partit.  No queda temps per res mes i els tres primers punts volen cap a la conca,en un partit en que els nostres han cregut amb la victòria fins el xiulet final.

Ara ja toca pensar amb el pròxim rival , La Selva diumenge a les 12 al Josep Gomis.

 

 

VETERANS VALLMOLL…………………….……………………1

VETERANS C.F MONTBLANC………………………………2

VAN JUGAR :LLORT , DAVID , PAU , RAMOS , ALBACETE , PIRI , IGNASI , CARLOS , RAMIS , DIEGO I GIO.

TAMBE: TISO , JORDI , GUILLE , BOIX , PEKE.

GOLS :DIEGO (2).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *