L’EQUIP NO VA COMPETIR EN CAP MOMENT

CRONICA CADET 13-10-2018

Escola de futbol base calafell 6 – Cadet Montblanc 0

Partit dificil per l’equip de la conca quer va veure com a la primera part el calafell els superaba en joc, El montblanc, amb baixes de pes, no va poder fer res per que l’equip rival es plantes a la mitja part amb un 3-0.

A la segona part, els nois d’en Xocu, van sortir mes ordenats i amb una mica mes d’enpenta. Van tenir alguna ocasió que no van acabar d’aprofitar. Tot i la millorar, el calafell, a l’ultim cuart d’hora es volcar a l’atac i va conseguir marcar 3 gols mes.

Per al cadet del montblanc toca seguir treballant per millorar en alguns aspectes tactics, tot i aixo en algunes fases del partit, ha deixat constancia de que es un equip a tenir en compte.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *