PRIMER PARTIT COM A LOCAL AMB UNA BONA VICTÒRIA

 

JUVENIL A

C.F. MONTBLANC 11 – 0 C.E. MAS IGLESIAS DE REUS

Alineació:TONI, JOFRE, ORIOL S, PAU, GUILLEM, ARNAU F., JOAQUIN, ALEX, XAVI M., DANI i ERIC, també van jugar, GUIFRE, JOSEP F., ENRIC C.

 

PRIMER PARTIT COM A LOCAL AMB UNA BONA VICTORIA

Diumenge va ser el primer partit de lliga del juvenil A a Montblanc amb un gran resultat. El partit va començar amb molta igualtat amb tots dos equips ben ficats al camp i una bona intensitat de joc. Ben aviat començarien a arribar les ocasions de gol pels de Montblanc on ja en el minut 6 Xavier Muriana faria el primer gol. L’avantatge en el marcardor va donar confiança i tranquilitat als locals que van afiançar el seu joc, amb el domini de la pilota i una recuperació ràpida que no permetia que el rival els crees perill a la porteria. En el minut 25 arribaria el segon gol marcat per Joaquin Moya en una bona triangulació i en l’últim quart de la primera meitat arribarien 3 gols més al 30’ marcaria Guillem Rodriguez de cap, en el 42’ Dani Parejo i en el 44 Eric Marteau.

La segona part del partit va estar marcada per la pluja i amb el resultat molt a favor els jugadors del juvenil A no van baixar la intensitat de joc, fet que els va permetre marcar 6 gols més. Només començar abans dels 2 minuts de joc Dani Parejo tornava a marcar al 6’ ho feia Xavier Muriana, al 14’ Guillem Rodriguez, al 20 i 28 Eric Marteau i finalitzaria Guifré Serra en el 39. Gran treball i gran esforç per aconseguir un molt bon resultat.

Partit que dona molta confiança per continuar jugant en la mateixa línea i seguir sumant punts per tal d’aconseguir la millor posició possible en aquesta lliga.

El pròxim diumenge els nois del juvenil A visitaran el complicat camp del U.D.C. MAS PELLICER que porta els mateixos punts a la classificació després de dues jornades que els de la conca.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *