NOU INICI DE LLIGA DEL JUVENIL

 

    20/ 10// 2018

Selva del Camp 3 vs Juvenil A 3

Titulars Toni Jimenez: Oriol Sans, Pau , Guillem, Jofre,Arnau Folch, Clavero,  Moya,Eric, Figa, Parejo

Suplents: Anton, Alex, Carles , Oriol Rodriguez, Muriana

Entrenadors i Delegat: Oliver Parra i Salva Blanco

Nou inici  de lliga despres de una restructuracio de la federacio. El juvenil A iniciava la lliga al camp de la Selva del Camp. En els primers minuts es veurien molt de respecte dels dos equip sense cap dominador clar, pero en el minut 5 Guillem a la sortida de un corner feie el 0-1 . En el pas dels minuts no es veuria dominador clar pero les ocasions mes clares serien pels de la Conca, pero quan semblava que arribaria el 0-2 , els locals empatarian el partit amb una centrada desde la banda que tocaria la base del pal i entraria sola. A rans d’aquet gol Oliver mouria fitxa i faria entra a Anton per agafar mes el control de la pilota al mig del camp. El canvi tindre els seus fruits quan els montblanquins es farien amb el total domini del partit i les ocasions. En el minut 40 Eric despres d’una gran jugada colectiva faria el 1-2 fen justicia al domini visitant.

Amb el marcador de 1-2 es va pasar a la segona part on en els primers minuts es segueria veien el domini dels nois d’Oliver , que en el minut 15 despres d’una pasada a l’espai Eric feie el seu segon gol del partit i el 1-3 al marcador. En el pas dels  minuts els locals farien un joc mes directe tancan els montblanquins a darrera, pero sense crear perill clar. Pero en el minut  35 arribaria la jugada polemica que marcaria el partit,l’arbit pitaria un penalti inexisten, i que els locals transformarien fent el 2-3. Els locals amb aquet gol anirien a buscar el gol de l’empat, deixan espais que aprofitarien els nois d’Oliver per crear tres ocasions clares que no trasnformarien i  coses del futbol quan semblava que els montblanquins s’enportarien els tres punts en un corner al minut 90 en un altre accio molt discutida per falta al porter montblanqui , la Selva empataria el partit a 3. Aquet cap de setmana el Juvenil A disputara la segona jornada de lliga i ho faran davant l’Espluga de Francolii

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *