PARTIT AMB MOLTA EMOCIÓ I ELS TRES PUNTS CAP A CASA

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP Aleví «Lotz Cutting»

 

Hora i Data: 11:45h de 20/10/2018

Equips:   CF Montblanc VS Cunit

 Camp:

Jugadors Convocats: Djamil, Roger, Arnau, Joan, Robert, Lluc, Caylà, Sergi, David, Macavei

Entrenador/s i Delegat: Manel Peñai Arnau Dominguez

 

 

Descripció del partit:

 

Dissabte 20 d’Octubre l’Aleví C rebia la visita del Cunit equip que arribava a Montblanc amb una derrota i un empat, partit força controlat del CFM en les dues primeres parts amb el primer gol que feia David desprès d’aprofitar un rebot en un falta picada per Sergi, el segon gol arribava en el segon període del partit que el feia Lluc.

El tercer quart de partit el CFM va sortir adormit això ho va aprofitar el Cunit i retallaven distàncies, arribaven als últims 15 minuts de partit guanyant per la mínima, el Cunit amb una contra aconseguia empatar el partit, però poc desprès Robert ficava el 3-2, minut desprès el Cunit tornava a fer l’empat, a falta de cinc minuts per al final del matx Robert ficava el definitiu 4-3 i els 3 punts es quedaven per al Montblanc desprès d’una quarta part amb molta emoció i gols.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *