ELS VETERANS MONTBLANQUINS SEGUEIXEN INVATUTS

 

dav

ELS VETERANS MONTBLANQUINS SEGUEIXEN IMBATUTS AMB LA NOVA VICTORIA ,AQUESTA VEGADA A CAMBRILS.

  5 partits ,5 victòries , sols es pot qualificar d’impressionant el començament de temporada que estan protagonitzant els jugadors dels veterans Montblanquins. Podem dir ja amb els números a la ma que es millor començament de lliga en l’historia d’aquesta entitat que esta competint ininterrompudament des fa 18 temporades.

 Aquesta vegada el rival es el Cambrils un dels històrics de la competició i que veu com un equip enraxat els passa per damunt sobretot en un segona meitat molt seria i efectiva dels nostres.

 El partit aviat es fica de cara amb el gol de Pardina al minut 8 , els jugadors saben que no serà un partit fàcil tot i la mala classificacio dels del Baix Camp i es demostra quan es baixa un pel l’ intensitat i fins i tot el domini de la situació passa a ser dels locals. Finalment s’arriba al descans amb aquest resultat tant ajustat .

 La segona meitat comença malament ja que al minut 50 els locals fan l’empat que d’alguna manera reactiva als montblanquins que comencen a fer el seu joc habitual i com una piconadora passen per damunt del seu rival. Primer Pitu al minut 56 i un minut desprès Guille, que marca el seu primer gol amb la samarreta Montblanquina, resolen un partit que semblava que s’havia complicat. Per acabar d’arrodonir el resultat i sentenciar definitivament, Ramis aconsegueix el quart al minut 70.

 Per sort aquesta temporada les convocatòries son extenses i es poden fer moltes rotacions i nomes queda que passin els minuts perquè els tres nous punts volin de nou a la Conca. Llàstima de les lesions d’en Peke i Tiso que esprem estiguin aviat entre nosaltres.

 Res mes a dir en un partit no tant plàcid com diu el resultat ja que el Cambrils es un equip que sempre ho fica difícil , però davant a tingut un equip que esta immers en  una dinàmica molt positiva que el fa superar les situacions mes adverses.

 Diumenge toca un bon os , com es el Torreforta,potser serà una bona proba de foc de fins on pot arribar aquest equip aquesta temporada i sobretot tocar de peus a terra. El matx es al Josep Gomis a les 12 del migdia.

VETERANS CAMBRILS…………………………..1

VETERANS C.F MONTBLANC…………………… 4

VAN JUGAR :LLORT , DAVID , FARRAN , BOIX , ALBA , GIO , IGNASI ,PAU , PITU , RAMIS I PARDINA.

TAMBE: GUILLE , DIEGO , PIRI , PEKE I TISO.

 

GOLS :RAMIS, PITU , PARDINA, GUILLE

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *