ENCAIXADA DE GOLS A LA SEGONA PART

 

CRONICA DE L’EQUIP :Infantil

DATA : 20-10-2018 

 

Equips: Base Marc Bartra CF vs CF Montblanc

  

JUGADORS CONVOCATS: Sergi Romero, Thierno Kasse, Joel Oliva, Marçal, Danut Dorgo, Guillem Barco,  Arnau Jose, Guillem Viñas, Joel Roca, Diego Barquilla, Alan Renalias, Aaron Cos, Unai Garcia, Roger Paris, Gerard Mateu . 

GOLS : Base Marc Bartra CF 6-0 CF Montblanc

  

GOLS CF MONTBLANC:

  

CRÒNICA:

 

El passat dissabte al municipal del Banyeres, va tenir lloc la tercera jornada de lliga de l’equip infantil, on l’equip montblanquí buscava els seus primers punts contra el líder del campionat.

El partit va començar molt bé per als montblanquins, pressionant la sortida de pilota del rival i disposant de clares ocasions. Un bonic duel molt disputat on cada equip jugava amb les seves cartes. Els dos equips disposaven de les seves ocasions, però ningú les va saber aprofitar, arribant així a la mitja part amb un 0-0 al marcador.

En la segona part els locals van fer canvis molt importants en la plantilla, i juntament amb què els montblanquins no varen sortir amb la mateixa intensitat de la primera part, va fer que amb només 15′ el Base Marc Bartra fes 3 gols, cosa que va fer desanimar als montblanquins i que baixessin els braços fins a arribar al final del partit amb un clar 6-0 al marcador.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *