TOT I PERDRE MOLT BONES SENSACIONS DE L’EQUIP

 

 

CRONICA CADET “MANTENIMENTS MONTBLANC”

21-10-2018

Cadet Montblanc 2 – Col.legi St. Pau apostol 3

Primera part discreta del Montblanc, que li va costar entrar al partit. Al minut 3 el St. Pau Apòstol marca el primer gol, tot i això, el Montblanc es va ordenar al camp i va aconseguir frenar amb força efectivitat el joc dels de Tarragona, amb una pressió molt ordenada. Els altre dos gols del St. Pau apòstol, van arribar al minut 38 i 46, els dos a pilota aturada.

La segona part va ser molt diferent. Els de la conca van sortir a per el partit amb un joc treballat, basat en la pressió al mig del camp i el contraatac. Fruit d’això al minut 53 va arribar el primer gol. una jugada ben trenada, que va acabar en un penal, que va materialitzar Aaronn Liria. El Montblanc va continuar jugant amb la mateixa efectivitat i al minut 61 després d’una recuperació i un contraatac molt ben treballat, Imrane força un segon penal que va convertir Yasser Chairi.

El nois d’en Xocu van seguir atacant, per trobar un empat merescut, però no va ser possible.

Bon partit del Montblanc que tot i perdre, esta trobant bones sensacions i una línia de treball ascendent, que segur que donarà bons resultats en els propers partits.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *