L’INFANTIL «AIRESSA RACING» ACONSEGUEIX ELS TRES PRIMERS PUNTS

 

 

CRONICA DE L’EQUIP :Infantil

DATA : 20-10-2018

  

Equips: CF Montblanc vs Ramon Sicart

 

JUGADORS CONVOCATS: Sergi Romero,  Joel Oliva, Marçal Benet,  Albert Danut , Guillem Barco,  Arnau José, Marc Gallego, Joel Roca, Diego Barquilla, Francesc Cuadrat, Aaron Cos, Unai Garcia, Roger París, Gerard Mateu, Oriol Cartanyà, Jordi Albacete, Fedi Belkhader, Wassim Abba.

 

GOLS : CF Montblanc 6-2 Ramon Sicart

 

GOLS CF MONTBLANC: Joel Roca(2’, 18’), Arnau Jose(20’), Diego Barquilla(27’), Marçal Benet(30’), Gerard Mateu(36’).

 

 CRÒNICA:

 

El passat dissabte al municipal del Montblanc, va tenir lloc la quarta jornada de lliga de l’equip infantil, on l’equip montblanquí buscava la seva primera victòria a la lliga davant la seva afició.

El partit va començar molt bé per als montblanquins, molt concentrats, intensos i amb les idees clares. Això es va veure reflectit al marcador, ja que al minut 2 Joel Roca feia el primer gol del partit per als montblanquins, el partit va seguir amb la mateixa tònica, els locals eren els clars dominadors i feien un gol rere l’altre, arribant a la mitja part amb un clar 5-0

En la segona part va baixar l’ intensitat del partit, i més quan els montblanquins van fer el sisè. El ritme dels locals va baixar i això ho van aprofitar els visitants per fer dos gols, acabant així el partit 6-2, aconseguint així els primers punts de la competició per als montblanquins.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *