MANCA DE SORT LA QUE VA TENIR L’ALEVÍ «FONDA DELS ÀNGELS»

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP   Aleví «Fonda dels Àngels»

 

Hora i Data: 12:00h de ……12./10/2017

Equips: ….. La Selva del Camp 3-4 C. F. Montblanc….

Camp:Mpal. La Salle…………

Jugadors Convocats: Iker, Arnau, Pau, Joan, Denis, Antonio, Guillem, Nil, Ricard, Francisco

Entrenador/s i Delegat:Ramon Solanes i Fran Blanco

 

 Descripció del partit:

 

El passat dissabte es va disputar al Municipal de La Selva el partit corresponent a la quarta jornada de lliga. Partit en que els de la conca vam sortir molt bé. A la primera part, l’equip va sortir endollat, on l’equip contrari no treia bé la pilota i fèiem la pressió ben feta. Tot i així, en quan arribàvem a porteria no aconseguíem fer gol. Tot i així no vam parar d’insistir fins que pau va fer un xut de fora l’àrea que va entrar per tota l’esquadra. Final de la primera part 1-0.

 

A la segona part, l’equip va seguir amb bones sensacions i vam jugar amb més confiança. Just sortir, tocàvem bé la pilota i arrivabem amb perill a la porteria rival, on destaquen els gols de Denis i Antonio. Estàvem amb bona dinàmica però vam mantenir el resultat. Mitja part 3-0.

 

A partir d’aquí hi va haver una baixada de braços dels de la conca per excés de confiança. Això es va notar ja que ens trencaven la pressió molt fàcilment. Aquesta baixada de braços va durar 5 minuts, però ens van arribar 3 vegades i ens van fer 3 gols.

 

A la quarta part vam apretar una mica més i vam tornar a fer les coses ben fetes. Tot i així no hi havia sort de cara a porteria fins que guillem va fer el gol de la victoria. Moltes felicitats! A seguir treballant amb les ganes que hi poseu!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *