VICTÒRIA DEL JUVENIL «UNIÓ DE BOTIGUERS I COMERCINATS» EN EL DERBI COMARCAL

 

 

 28/ 10// 2018

Crònica Equip Juvenil «Unió de botiguers i comerciants»

Juvenil A 4 vs Espluga de Francoli 0

Titulars Toni Jimenez: Oriol Sans, Alex , Guillem, Jofre,Arnau Folch, Clavero,  Moya,Eric, Figa, Parejo

Suplents: Anton, Carles , Oriol Rodriguez, Muriana

Entrenadors i Delegat: Oliver Parra i Salva Blanco

Victoria del Juvenil A en el segon partit de lliga , davant l’Espluga de Francoli, en el derbi comarcal de juvenils. El partit desde ben principi va estar dominat pels nois de Oliver amb llargues posesions, fruit de que el equip visitant es tancar darrera a espera sortir a la contra. Els montblanquins creaven ocasions amb xut llunyans desde la frontal, i amb centros laterals pero no estaria encertats a transformals en gol. Quan semblava que la prinera part finalitçaria amb el 0-0 Folch amb un gran gol desde la frontal que entraria per tot l’escaire faria el 1-0.

El 1-0 donaria past a la segona part on la tonica del partit segueria sent la mateixa, domini local i els espluguins a espera sortir a la contra. En el pas dels minuts els montblanquins seguian crean perill i en una internada del lateral Jofre , feia el pase de la mort i Figa feia el 2-0 que donaria mes tranquilitat a els montblanquins. El segon semblava que feia baixa els brasos a els visitants , minuts que els locals aprofitaria per tancar el marcador amb dos gols mes obra de Eric el primer de penalti i el segon finalitzan un pase a l’espai. Amb el 4-0 finalitza el partit dominat desde principi a fi pels nois de Oliver. El proper cap de setmana els montblanquins jugaran un altre cop a casa davant Hospitalet del Infant

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *