SOPAR DELS VETERANS MONTBLANQUINS

 

 

SOPAR DELS VETERANS MONTBLANQUINS

dav
dav
dav

 Aprofitant la dinàmica positiva en que esta immers l’equip s’aprofita per fer un sopar amb el menú típic, ja entre els components de l’entitat de “Conejo a la Murciana “ elaborat pel nostre president . Les fotos ja reflexen que quasi la totalitat del la plantilla i van ser presents . S’aprofita també per donar la benvinguda i la parka amb el patrocini de l’Isidre Fabra  als nous fixatges i donar el trofeu de màxim realitzador de la temporada 2017-18 al Xavi Ramirez. Agrair al club la seva predisposició en tot i als jugadors el seu compromís en l’actual temporada.

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *