VICTÒRIA CONTUNDENT DEL JUVENIL «UNIÓ DE BOTIGUERS I COMERCIANTS»

 

                           16/12/  2018

La Salle de Reus 1 Juvenil «Unió de Botiguers»  6

Titulars Toni Jimenez: Clavero Pau, Guillem, Oriol Rodriguez, ,Anton , Folch, Carles , Figa, Parejo, Eric

Suplents: Moya, Oriol Sans, Jofre, Alex

Entrenadors i Delegat: Oliver Parra i Salva Blanco

Victoria contundent del Juvenil A davant la Salle de Reus . Partit dominat  des de l’inici pels montblanquins que es van trobar anb l’equip rival tancat a darrera i esperan trobar alguna ocasio en una contra. Els minuts pasaven i els nois d’Oliver impresisos a l’hora de fer l’ultima pasada  no van poder marca fins al minut 49 quan Eric rep una pilota dins l’area i despres de desfer-se de dos defenses fa el primer gol del partit. Abans de finalitçar la primer part Parejo en una contra feia el 0-2

A la respresa en 10 minuts els montblanquins farien dos gols mes , primer Carles amb un gran  xut desde la frontal i despres Parejo despres d’una gran jugada colectiva feien el 0-4. Els minuts pasaven i els visitants seguient crean perill pero sense acabar de definir fins que al 65 Eric despres d’una jugada per banda definia davant del porter per fer el 0-5. El 0-6 arribaria obra de Clavero que rematava una falta lateral en el minut 75. Ja en els ultims minuts els locals farien el gol del honor aprofitant un rebuig de Toni en una falta lateral

Aquesta setmana els nois d’Oliver rebran el Santes Creus rival directe a la classificacio.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *