EMPAT DE L’INFANTIL EN ELS ÚLTIMS INSTANTS DEL PARTIT

 

 

CRONICA DE L’EQUIP :

Infantil «Airessa Ràcing»

DATA : 12/01/2019 

 

Equips: CF Montblanc vs Cunit

 

JUGADORS CONVOCATS: Sergi Romero,  Joel Oliva, Roger Paris, Gerard Mateu, Marçal Benet, Arnau José, Aarón Cos, Unai Garcia, Joel Roca, Oriol Cartaña, Diego Barquilla, Francesc Cuadrat, Thierno Kasse, Guillem Viñas, Wassim Abba, Jordi Albacete, Guillem Barco.

 

GOLS : CF Montblanc 3-3 Cunit

 

 

GOLS CF MONTBLANC: Arnau Jose, Thierno Kasse, Joel Roca

 

 

CRÒNICA:

El passat dissabte al municipal del Montblanc, va tenir lloc la dotzena jornada de lliga, i la primera de l’any, de l’equip infantil.

El partit va començar molt bé per als locals, concentrats, intensos i amb les idees clares, i van obtenir la seva recompensa quan al min. 8 de partit Arnau feia pujar l’1-0 al marcador. Abans del descans però, els visitants varen aconseguir empatar el «matx».

En la segona part es va veure un gran partit, amb moltes ocasions per part dels dos equips, però sobretot per als montblanquins. Thierno va aconseguir tornar a avançar als montblanquins amb un bon gol, tot i això, el Cunit va saber aprofitar dues errades defensives dels locals amb cinc minuts, per posar el 2-3 al marcador. L’equip montblanquí no es va rendir i van aconseguir la seva recompensa a l’últim minut del partit, amb un potent xut de falta de Joel Roca.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *