EL CF MONTBLANC COL.LABORARÀ AMB LA INTEGRACIÓ DELS MENORS NO ACOMPANYATS

 

EL CF MONTBLANC COL·LABORARÀ AMB LA INTEGRACIÓ DELS MENORS NO ACOMPANYATS

El CF Montblanc sovint demana la col·laboració d’empreses i institucions apel·lant la responsabilitat social d’aquestes a favor de la promoció de l’esport a Montblanc i comarca.

Davant l’arribada de menors estrangers no acompanyats a la nostra comarca i els contactes mantinguts pels responsables de l’acompanyament d’aquests menors, es va proposar a la Junta del CF Montblanc, la col·laboració per la integració i foment de la pràctica esportiva d’aquests menors.

La Junta Directiva del CF Montblanc va aprovar la participació del club en tasques d’integració dels menors. En un primer moment, participaran activament en entrenaments i aniran agafant la dinàmica de la resta de jugadors de la plantilla dels juvenils Unió de Botiguers i Tot Vila.

Inicialment no podran participar en la competició ja que no disposen de la documentació necessària per poder tramitar la fitxa. Durant aquest període d’adaptació  i integració, en el cas que puguin obtenir la fitxa no es descarta que puguin participar també en la competició.

En aquesta fase inicial d’integració aniran acompanyats dels seus monitors conjuntament amb els entrenadors dels dos equips juvenils. La idea és que puguin entrenar i entrar en la dinàmica normal de joc. També es vol demanar col·laboració a l’Associació Conca Terra d’Acollida per tal de disposar de tota la informació i recursos necessaris per tal de que la integració sigui el més fàcil possible, el CF Montblanc aprofita per agrair tota la predisposició,  col·laboració i tasca que desenvolupa des del voluntariat en favor de la integració. També es programaran més endavant més activitats per donar a conèixer el club als menors i que puguin conèixer als jugadors del primer equip amateur i  fer-se seguidors del CF Montblanc.

Poc a poc el CF Montblanc anirà participant amb més intensitat en tasques de col·laboració en la integració dels menors. Amb aquesta col·laboració el CF Montblanc. En tot moment els membres de la Junta del CF Montblanc, els coordinadors i tot l’equip tècnic de la família del Montblanc han vist aquesta col·laboració com una contribució a la promoció de l’esport i a la integració dels nou vinguts a la nostra comarca.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *